TRY  
Türkçe  

Side Oto Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 24/01/2018

Rent A Car kaskosuna sahip araçlar ile bir çok alanda hizmet veren Antalya Pamfilya Oto Kiralama nın hizmetlerini özet olarak şu başlıklar altında sıralayabiliriz. Antalya da Ailenizle bir tatile, akraba veya memleket ziyaretine gideceğiniz anda günübirlik dahi olsa güvenilir hizmet vermekte olan Antalya Pamfilya rent a car, aile tipine uygun araçlara sahip geniş bir araç filosuna sahiptir. Ayrıca şehir içi ulaşım istekleriniz dahilinde firma size istediğiniz durumunda şoförlü araç kiralama hizmeti de sunmaktadır. Bunun dışında yapacağınız gezi veya turlar için özel araç tahsil etmenin yolu yine Antalya Pamfilya araba kiralama dan geçiyor. Son model kiralık araçlarımız ile turlarınızın tadını arttıracak olan Antalya Pamfilya Araç Kiralama, müşteri ilişkilerinde sürekli kendini geliştiren personelleri ile daima müşteri odaklı hizmet vermektedir. Antalya Pamfilya Kiralama da firmanızı araç filosu satın alma masraflarından da kurtarabilirsiniz. Uzun vadeli araç kiralama fırsatı ile firmanızın filosunu oluşturabilir, araç için yapacağınız masrafları firma bünyesinde başka şekillerde değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Daha geniş hizmet yelpazesi için Antalya Pamfilya Oto Kiralama web sayfasını ziyaret ediniz.

 

MANAVGAT RENT A CAR  ARAÇ KİRALAMA  FİATLARI 

manavgat türkiyenin   en önemli tatil yörelerinden biridir. 5 yıldızlı otelleri akdeniz  sahil şeridi boyunca uzanmıştır. manavgat  ın yerleşim yeri ise  D 400 karayolunu kuzey kısmında  manavgat ırmagını  ortasına alarak yerleşmiştir. manavgatın kızılağaca mesafesi 10 kmsideye 7 km kumköye 10 km ,evrenseki ve çolaklıya 12 km ,gündoğdu turizm   yerleşim yerine 18 km uzaklıktadır.antalyaya 75 km uzaklıktadır. Bundan dolayı ulaşımı araç ile  yapmak zorundasınız. Ulaşım için bir araca sahip olmalısınız. ister kiralık rent a car aracı   veya satın alabilirsiniz. araba kiralaması yapabileceginiz birçok firma vardır. biz pamfilya rent a car firması olarak sizin  araç  ihtiyacınızı karşılayabiliriz. 7 gün 24 saat araç kiralayabilirsiniz . Fiatlarımız çok uygun olup her keseye göre bir rent a car aracımız vardır. Kış döneminde ekonomik grup  araçlarımızı

KIŞ DÖNEMİ    : 80 TL

YAZ DÖNEMİ    : 100 TL

JEEPLER          : 120 TL

MİNİBÜSLER     : 190 TL den   kiralayabilirsinizpamfilya rent a car  manavgatın en ucuz rent a car  ,araç kiralama firmasıdır.

www.pamfilya rentacar.com

tel.+90 532 744 11 44

 

 

 

Son Haberler

Antalya Manavgat Side Rent a Car Firması

Antalya Manavgat Side Rent a Car firması.  Antalya Manavgat ilçesi Side bölgesi otellerine arabaları ...

Devamını oku

Evrenseki rent a car

EVRENSEKİ RENT A CAR / ARAÇ KİRALAMA    Pamfilya rent a car olarak  Manavgat,ın Evrenseki tatil ...

Devamını oku

Boğazkent rent a car

 BOĞAZKENT RENT A CAR  / Pamfilya Rant A Car Boğazkent ve oteller bölgesinde Pamfilya rent a car  ...

Devamını oku

Antalya Manavgat Side Rent a Car

  MANAVGAT RENT A CAR Manavgat Oto Kiralama Yeni model dizel benzin yakıt seçenekleri ile manuel otomati...

Devamını oku

MANAVGAT RENT A CAR

MANAVGAT RENT A CAR manavgat full insurance rent a car, pamfilya manavgat ekonomik rent a car pamfilya manavgat otom...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.pamfilyarentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -