TRY  
Türkçe  

Antalya Manavgat Side Rent a Car Firması

Yayınlanma Tarihi: 11/01/2021

Antalya Manavgat Side Rent a Car firması. 

Antalya Manavgat ilçesi Side bölgesi otellerine arabaları adrese teslim eden rent a car firması.

Side Rent a Car

Side Antik Kent çevresinde artık arabasız kalmayacaksınız. Gündoğdu, Çolaklı, Evrenseki, Ilıca, Kumköy, Side, Manavgat, Titreyengöl, Sorgun, Kızılağaç, Kızılot bölgesi rent a car firması olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Antik Side Rent a Car Firması

Otoparkımızda ihtiyaca göre hatchback vagon şasi kiralayabilirsiniz. Arabada yeni dizel yakıt seçeneği ve manuel otomatik şanzıman seçeneği bulunmaktadır. Bu arabalar her gün temizlenerek siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Ayrıca ofisimize gelemeyen misafirlerimiz için firmamız büyük kolaylık sağlamaktadır. Ekibimiz yardımı ile araç ikametinize taşınacaktır. Oraya nakledebilir ve ofise gitmeden ödeme alabilirsiniz. araç. Aynı şekilde, aracı önceden belirlenen losyondaki personelimize teslim etme imkanına da sahipsiniz. Yeni nesil araç kiralama şirketimiz her zaman müşteri konforuna değer vermektedir. Güler yüzlü personelimiz yabancı dil bilen nitelikli kişilerdir.

Manavgat Side Rent a Car

Otoparkımızda ekonomik grup otomobil listesinde yer alan ekonomik araçlardan biridir. Bu araçlar dizel ve benzin yakıtlı tipleri mevcuttur. Bu araçlar yeni model olup, manuel şanzımanlı araçlarımızdır. Motor sayısının az olması nedeniyle şehirlerde ve şehir dışında yakıt tüketimi çok düşüktür. Kendi ekonomisine önem veren misafirlerimizin bu araçları kiralamalarını tavsiye ederiz.

Side Bölgesi Oto Kirama 

SİDE ARAÇ KİRALAMA

Side ful sigortalı araçlar, otomatik rent a car, Side ekonomik car, Side rent a minibüs, Side Pamfilya rent a car ücretsiz otel servis.

Side araç kiralama

Side otomatik araç kiralama

Side ekonomik arabalar

Side yeni arabalar

Side ucuz dizel araba

Side minibüs kiralama

Şehir surları ve kapıları: Bir yarımada üzerinde yer alan taraf, savunmasız bir konumdaydı ve her tarafta yüksek güçlendirici duvarlarla korunuyordu. Birkaç depreme rağmen, topraklar ve kuleleri hala oldukça iyi durumda. Konglomera inşa edilmişler. Deniz ise tam tersine çok daha fakir durumdadır. Doğu duvarındaki iki kapı şehre giriş verir, Helenistik dönemde inşa edilen ana kapı iki kule ile çevrelenir ve biçimli avluya açılır. Küçük kapı da Helenistik dönemden kalmadır, ancak bu kapının kare kuleleri ve kare bir avlusu vardır. ikinci kapıdan yarımadanın en batı noktasına düz bir hat üzerinde bir ana cadde uzanır.

RENT A CAR   faaliyetimize 2024 yılının başladıgı şu günlerde  hizmetimize devam etmekteyiz  OTOMOBİL ,SUV ,MİNİBÜS  kiralama faaliyetimize  ANTALYA HAVALİMANI ,ANTALYA LARA,ANTALYA KUNDU,KADRİYE,BELEK,BOĞAZKENT,GÜNDOĞDU ,ÇOLAKLI,EVRENSEKİ,KUMKÖY,SİDE,MANAVGAT SORGUN,MANAVGAT,TİTREYENGÖL,KIZILAĞAÇ,KIZILOT,ÇENGER,OKURCALAR,AVSALLAR BÖLGELERİNDE % 100 müşteri  memnuniyeti ile hizmetimize  devam etmekteyiz.

Son Haberler

Antalya Manavgat Side Rent a Car Firması

Antalya Manavgat Side Rent a Car firması.  Antalya Manavgat ilçesi Side bölgesi otellerine arabaları ...

Devamını oku

Evrenseki rent a car

EVRENSEKİ RENT A CAR / ARAÇ KİRALAMA    Pamfilya rent a car olarak  Manavgat,ın Evrenseki tatil ...

Devamını oku

Boğazkent rent a car

 BOĞAZKENT RENT A CAR  / Pamfilya Rant A Car Boğazkent ve oteller bölgesinde Pamfilya rent a car  ...

Devamını oku

Antalya Manavgat Side Rent a Car

  MANAVGAT RENT A CAR Manavgat Oto Kiralama Yeni model dizel benzin yakıt seçenekleri ile manuel otomati...

Devamını oku

MANAVGAT RENT A CAR

MANAVGAT RENT A CAR manavgat full insurance rent a car, pamfilya manavgat ekonomik rent a car pamfilya manavgat otom...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.pamfilyarentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -