TRY  
Türkçe  

Belek rent a car

Yayınlanma Tarihi: 24/02/2018

BELEK KİRALIK ARAÇ / BELEK ARAÇ KİRALAMA

Manavgat, Side, Belek bölgelerinde araba kiralarken , oto kiralama sektöründe ,Manavgat, Side, belek bölgelerinde araba kiralama  (araç kiralama) firmalarının isimleri ile karşılaşırsınız. Araç kiralamak için www.pamfilyarentacar.com sitemize istediğiniz her yerden mevcut araçlarımıza erişilebilir veya harita üzerinden işyerimize nasıl ulaşılabileceğini görebilirsiniz. haritadan yakın yol tarifi alabilirsiniz. Araç kiralama imkanlarının yanında manavgat, belek, antalya, antalya havalimanı bölgedeki firmamızın ofislerinden  hizmet alabilirsiniz. Araç kiralamalarınızı, manavgat, belek ,, antalya, antalya havalimanı'nın en ekonomik araç kiralama (araba kiralama) firması olan pamfilya araç kiralama firmamızdan alıyorsanız, en ekonomik fiatı hangi firmadan alırım, Yada en güvenilir araç kiralama firmasını nasıl bulurum diye düşünmezsiniz. Pamfilya rent a car Olarak  sizin  ihtiyaçlarınız Olan kiralık arabayı oto kiralama firmaları arasından Pamfilya  araba kiralama firması olarak  Temin Etmeye talibiz.  Araba kiralamak riskli Bir iş dürüst, Ekonomik, ucuz araç kiralama, pamfilya rent a car firmasının işidir. Pamfilya rent a car  Firmamız  uzun dönem, günlük araç kiralama işlerinde  en uygun Ekonomik fiat alabileceginiz kiralık Araç kiralama firmasıdır. internet üzerinden fiatlarımızdan haberdar olmak için sitemizi Ziyaret etmeniz menfaatinizedir. Rent a car firmalarının kiraya Verdiği araçlar Konusunda Dikkat edilmesi gereken çok önemli  Konular Vardır. yeni kaskolu olarak Kiraladığınız araçların gerçekten kaskolu olmasina, evraklarının tam olmasina dikkat Ediniz.  bakımları tam garanti süresi dolmamış araçları Tercih etmeniz Rahat Bir yolculuk Için Önemlidir. Pamfilya araba kiralama firmamızın otoparkındaki araçlar yeni, bakımlı ve garanti süreleri dolmamış araçlardan rezervasyon  yapabilirsiniz. kiralık araba Pamfilya rent a car firması Olarak manavgat,side,manavgat  Kızılot, Kızılağaç, Titreyengöl, manavgat sorgun, kumköy, evrenseki, Çolaklı, Gündoğdu, Denizyaka, Boğazkent, Belek, kadriye, Kundu, Lara, Antalya, Antalya Havalimanı  bölgelerinde araç kiralama  rent a car hizmeti vermekteyiz.

 

BELEK RENT A CAR  /  ARAÇ KİRLAMA  

pamfilya rent a car  olarak antalya  nın belek  turistik otelleri  bölgesinde 2019 yılındada  araç kiralama  rent a car  faaliyetlerine devam etmekteyiz. belek bölgesinde bütün otellere yakın bölgelerde  araç  bulundurmaktayız. Hangi ülkeden gelirseniz gelin belek bölgesindeki araç kiralama  ihtiyaçlarınızı  pamfilya rent a car olarak bizler karşılamak arzusundayız . araba kiralamak  için bizlere internet sitemiz üzerinden veya telefonla ulaşmanız yeterlidir. Dil bilen egitimli güler yüzlü personellerimizle siz sayın misafirlerimize haftanın her gününde 7/24  hizmetinizdeyiz. belek  şehir merkezine ,Antalya merkeze ve Antalya hava limanına uzak olduğu  için belek  bölgesindeki otellerde tatil yapan misafirlerimizin  araç kiralama  ihtiyacı doğmaktadır. Ulaşım belek ve çevresine taxi veya rent a car  araçları ile olmaktadır. pamfilya rent a car  firması olarak bizlere  haftanın hergünüde  online araç kiralaması   yapabilirsiniz. Kiraladığınız  araçları isterseniz diğer tatil yörelerinde veya  antalya havalimanında  teslim edebilirsiniz. Bünyemizde  dizel araçlar ,benzinli araçlar, manuel araçlar, otomatik vites araçlar ve  minibüs tarzı  8+1 araçlarımızıda  şöförsüz olarak kiralayabilirsiniz. araç kiralamalarınızda   kredi kartı zorunluluğu yoktur. kredi kartı   olmayan müşterilerimize bu konuda kolaylıklar saglamaktayız. Araçlarımız yeni modellerden oluşmakta olup eski araçlarımız sezon sonunda satılmaktadır.araçlarımızda abs,airbağ,klima  standart olup güvenlik paketli olarak kiraya vermekteyiz. Hizmet verdiğimiz katagoriler,

KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI

Yaklaşık otuzyedibin hektarlık geniş bir alanı kaplayan köprülü kanyon milli parkı geçmişin masalını anlatan antik kalıntıları,zengin bitki ve hayvan çeşitliliği ve çoşkun akan çayı ile doğanın kucağında tüm duyularınızı harekete geçirecek bir gezinin en mükemmel adreslerinden biridir.Köprülü kanyonda servi ve çam ağaçlarının yeşili Köprü çayın enerjik sularının yeşiline karışıyor ve fotograflanmaya değer birbirinden güzel kareler sunuyor.

Antalyadan  ve manavgata giderken  Taşağıl ve beşkonak yönünde kuzeye ilerleyen akarsu ve ormanın dahil olduğu çok güzel manzaralarla dolu bir yol götürür  Parka,a sizi park,muazzam doğası ve antik kalıntılarıyla her zevke hitap eden aktivite seçenekleri  ile dopdolu ,oluk köprüden selge,ye uzanan antik yolda trekking ,dünyanın sayılı parkurlarından köprü çayın çağlayan sularında rafting ve dedegöl  dagına tırmanıp kamp yapabilirsiniz.Ayrıca köprü çay sularında yüzebilir,kenardaki restorantlarda lezzetli balık yemeklerinden yiyebilir ve parkın sonsuz doğal güzellikleri içinde pikniğin tadını çıkarabilirsiniz.

Köprülü kanyon milli parkında aslında iki kanyon ve kanyonların iki yakasını buluşturan iki antik köprü var.Koca derenin üzerindeki büğrüm köprü ve milli parka adını veren köprü çay üzerindeki oluk köprü .her iki köprüde tek kemerli ve romalılardan günümüze armagan. Oluk köprü hala kullanılmakta.Antik dönemde  selgeye ulaşımı saglayan antik yolun kalıntıları büğrüm köprüden sonra görülebiliyor. Kıvrıla kıvrıla ormanın içinden kente tırmanan yol,alçak basamaklı bir merdivene benziyor kimi bölümlerinde .Parkta selge antik kenti ve köprülerden ziyade şapel,su kemeri ve garnizon kulesi kalıntılarıda görülmeye deger. M.S 6 .yüzyıla tarihlenen şapel kalıntıları ,oluk köprü ve büğrüm köprü arasında selge antik kentine giden karayolu üzerindedir.Garnizon binası ,antik yola ,köprülere ve kanyonlara hakim bir yerde ,oluk köprüye yaklaşık 700 mt uzaklıktadır.iki katlı yapıya su taşıyan su kemerlerinin kalıntılarınada raslanmaktadır.

 

BELEK TURİZM MERKEZİ  OTELLERİ ve TATİLKÖYLERİ

KLUP ASTERİA BELEK TATİL KÖYÜ

RIXOS PREMIUM BELEK TATİL KÖYÜ

KORNELİA DE LUXE RESORT 

CORNELİA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

INNOVA RESORT & SPA BELEK

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

CLUP MAGIC LİFE WATERWORLD IMPERİAL

CLUP MAGIC LİFE BELEK IMPERİAL

MARITIM PINE BEACH RESORT

ROBINSON CLUP NOBİLİS

VERA CLUP HOTEL MARE

ZEYNEP GOLF RESORT

GRIDA TATİL KÖYÜ

ADORA RESORT OTEL TATİL KÖYÜ

ATTALEİA SHİNE T.K

CLUP ALİBEY T.K

CLUP MEGA SARAY T.K

CLUP ASTERİA TATİL KÖYÜ

LETOONIA GOLF RESORT T.K

PAPİLLON BELVİL T.K

MARITIM PINE BEACH RESORT OTEL

ADAM &EVE OTEL

ALVA DONNA OTEL

ATTALEİA SHİNE OTEL

AYDINBEY FAMOUS RESORT OTEL

BARCELO TAT BEACHGOLF RESORT HOTEL

BEL CONTİ RESORT OTEL

BELEK BEACH RESORT OTEL

BLUE COLLECTİON BELEK OTEL

CALİSTA LUXURY RESORT  OTEL

CARYA GOLF OTEL

CESARS TEMPLE OTEL

CHERVOCLUP SİRENA HOTEL

CORNELİA DE LUXE RESORT 

CORNELİA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

CRYSTAL PALACE FAMİLY RESORT OTEL

CRYSTAL PARADİSO VERDE RESORT & SPA

DYDOM HOTELS BELEK RESORT

ELA QUALITY RESORT HOTEL

INNOVA RESORT BELEK OTEL

GLORİA GOLF RESORT OTEL

GLORİA VERDE RESORT OTEL

IC HOTEL SANTAI

İBERO STAR BELLİS OTEL

JACARANDA CLUP & RESORT OTEL

LETOONIA GOLF BELEK HOTEL

LİMAK ATLANTİS BELEK OTEL

LYKIA WORLD &LINKS GOLF

MAGIC LİFE WATERWOLD OTEL

MARITIM PINE BEACH RESORT OTEL

MAXX ROYALBELEK OTEL

PAPILLION AYSHA OTEL

PAPILLON ZEUGMA OTEL

ROBINSON CLUP NOBILIS GOLF OTEL

SİRENE BELEK 

SPICE HOTEL & SPA

SUENO HOTELS GOLF BELEK

SUN ZEYNEP GOLF RESORT

SUSESİ RESORT & SPA HOTEL

VERA CLUP OTEL MARE 

VOYAGE BELEK

XANADU RESORT HOTEL

ARCADIA INTERNATIONAL HOTEL RESORT

CLUP MEGA SARAY

MELLISSA GARDEN OTEL

SIAM ELEGANCE HOTEL & SPA

CERES OTEL

GOLDEN BELEK

ANTALYA GOLF CLUP KEMPINSKI HOTEL THE DOME

GLORIA ELEGANCE RESORT

NATIONAL GOLF CLUP

TAT GOLF RIU KAYA BELEK 

 

OMPHALOS

Dünyanın merkezini belirlemek için zeus dünyanın iki ucundan birer kartal uçurmuş ve kartallar Omphalos taşında buluşmuşlardır.Böylece bu taşın bulunduğu yer dünyanın merkezi olarak kabul edilmiştir.İşte burası  SİDE  dir.

Side başta apollon tapınağı olmak üzere bir çok tarihi esere sahip olan ve dünyada isim yapmış bir turizm merkezi . Denizi ,kumu,güneşi özellikle gün batımı sideyi ziyaret edenlerin hafızasında önemli bir yer tutar .Fakat sidenin bilinmeyen yönleride bulunuyor. Bunlardan bir taneside  OMPHALOS  Taşı Omphalos taşı 2001 yılında side antik kentte yapılan kazı çalışmalarında ortaya çıkartılıyor. Meteordan yapıldığı söylenen Omphalos taşı incelendiğinde ,Sidenin bir kehanet merkezi olduğu öne sürülüyor. Omphalos taşı nın sadece kehanet merkezinde bulunduğu tapınaktaki kahinlerin güçlerini bu taştan aldıkları ifade ediliyor. Yani kahinlerin güç aldığı taş .Yaklaşık 40 cm yüksekliğinde üzerinde yılan betimlemesi ve aynı zamanda üzerinde süslemelerin yer aldığı taş,aslan pençeli bir mobilya ayağı içinde bulunuyor .Yapılan araştırmalarda side de kadın bir kahinin yaşadığı ve o kadın kahinin Apollon tapınağında kehanetlerde bulunduğu arkeolojik olarak belgeleniyor.

  Omphalos taşı hakkında bilim adamlarının yaptığı araştırmalar ve açıklamaları sadece bu kadar değil  Om merkez ,phalos bağ demek demek .Yani omphalos göbek bağı anlamına geliyor.İnsanla kıyaslandığında ,insanın merkezi göbeğidir ve bir bağla hayata tutunur.İşte  Omphalos onu sembolize ediyor. Yani dünyanın merkezi olduğunu Bu ise bir çok kentin sahip olmak istediği şeylerden bir tanesi. Dünyanın şeklini ,merkezinin neresi olduğunu ve yaşanılan yerin dünyanın neresinde yar aldığını anlamak ve anlatmak için mitoslar yaratılmış .Omphalos Taşının da böyle bir masalı var. Antik kaynaklarda dünyanın merkezi ile ilgili anlatılan mitosların birinde ,dünya okyanuslarla çevrili bir tepsi şeklinde ve omphalosda bu tepsinin göbeği yani merkezi olarak düşünülmüştür. Dünyanın merkezini  belirlemek için zeus tepsinin iki tarafından birer kartal uçurmuş ve kartallar omphalos taşında buluşmuşlar. Böylece bu taşın bulunduğu alan  dünyanın merkezi olarak kabul edilmiş .Masallara göre sideyi ziyaret ettiğinizde sadece antik yerleri ,denizi ,kumu ,güneşi görmüyorsunuz,aynı zamanda dünyanın merkezindesiniz.

 

 

 

 

 

Son Haberler

Antalya Manavgat Side Rent a Car Firması

Antalya Manavgat Side Rent a Car firması.  Antalya Manavgat ilçesi Side bölgesi otellerine arabaları ...

Devamını oku

Evrenseki rent a car

EVRENSEKİ RENT A CAR / ARAÇ KİRALAMA    Pamfilya rent a car olarak  Manavgat,ın Evrenseki tatil ...

Devamını oku

Boğazkent rent a car

 BOĞAZKENT RENT A CAR  / Pamfilya Rant A Car Boğazkent ve oteller bölgesinde Pamfilya rent a car  ...

Devamını oku

Antalya Manavgat Side Rent a Car

  MANAVGAT RENT A CAR Manavgat Oto Kiralama Yeni model dizel benzin yakıt seçenekleri ile manuel otomati...

Devamını oku

MANAVGAT RENT A CAR

MANAVGAT RENT A CAR manavgat full insurance rent a car, pamfilya manavgat ekonomik rent a car pamfilya manavgat otom...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.pamfilyarentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -