TRY  
Türkçe  

BELEK PAMFİLYA RENT A CAR

Yayınlanma Tarihi: 11/12/2018

BELEK PAMFİLYA RENT A CAR

Belek Pamfilya rent a car olarak 2019 sezonunda da belek bölgesinde rent a car araç kiralama hizmetine devam etmekteyiz. Haftanın her gününde 7/24 hizmet vermekteyiz. Her zaman olduğu gibi 2019 yılında da araçlarımız yeni model ve bakımlıdırlar. Siz sayın müşterilerimizin rahat bir yolculuk yapabilmesi için kasko ve trafik sigortalarımız yenilenerek hizmetinize sunulmuştur. Belek bölgesindeki bütün otellere RENT A CAR servisimiz bulunmakta olup Araçlarınız otelinize yazlığınıza veya evinize kadar getirip teslim etmekteyiz. Bizlere telefonla veya internet sitesi üzerinden veya Whatsapptan bizlere ulaşabilirmişsiniz. Araba kiralamak için çarşı pazar dolaşmadan direkt internet sitemize girerek rezervasyon yapabilirsiniz. BELEK PAMFİLYA RENT A CAR firmamızdan kiralamış olduğunuz araçlarınızı isterseniz Antalya hava limanı ofisimize bırakabilirsiniz. ANTALYA HAVA LİMANI ofisimiz haftanın her gününde 7/24 açık olup hizmetinizdedir. Ekonomik grup, Minibüs ve arazi araçlarımızla hizmetinizdeyiz. Belek bölgesinde kamp yapan futbol takımlarına her yıl olduğu gibi günlük haftalık aylık araç kiralamalarında özel fiyatlar verebilmekteyiz özel fiyatlarımızdan yararlanabilmek için bizimle irtibata geçmeniz menfaatinizedir.

 

KÜLTEREL MİRASIMIZA SAHİP ÇIKMALIM

  Dünyadaki kültürel miras büyük bir yap boz gibidir Her eser, her cisim bu resmin yeri doldurulamaz bir parçasıdır. Her biri bize kökenlerimiz, gelişmemiz ve bugünkü yaşamlarımız hakkında bilgi verir. Diğer kültürleri anlamamıza ve takdir etmemize yardım eder. Her keşif, her yeni tercüme bu -yap boza bir parça daha eklemekte ve resmi daha anlaşılır hale getirmektedir. Gelecek nesillerin de aynı olanaklara sahip olabilmesi için her bir parçanın korunmasını sağlamak zorundayız.

 Bugün birçok insan kültürel mirasın deprem ve sel gibi ani doğal faaliyetlerden, kirlenme gibi yavaş ilerleyen süreçlerden ve insanlığın diğer faaliyetlerinden kaynaklanan risklere maruz kaldığının bilincinde değildir. Eski çömleklerden ya da mozaiklerden hatıra amacıyla küçük parçalar alınması gibi en masum görülen hareketler bile, binlerce kişi tarafından tekrarlandığında yıkıcı bir özellik göstermektedir. Tekstil, taş ya da metal bir nesneye dokunulması onun üzerinde yağ izi ya da terden kaynaklanan asit bırakmaktadır. Bir tarihi yapıya tırmanılması onun aşınmasına ve dağılmasına neden olmaktadır. Yazı yazılması ya da isim kazınması giderilmesi imkânsız zaralar neden olmaktadır. Dar ve kalabalık ortamlarda büyük poşetlerle ya da sırt çantalarıyla dolaşılması bir parçayı devirebilir, ya da duvardaki bir resmi çizerek tahrip olmasına neden olabilir. Farkında olmadan kültürel mirasın yok edilmesine katkıda bulunduğumuz sayısız yol vardır.2020 yılında biz ziyaretçilerin sayısı dünya çapında 1.6 milyara ulaşacaktır. Şimdi kültürel mirasımızı korumak ve çeşitlilik ve zenginliğinden yararlanmak için bir araya gelmeliyiz.

SELGE

Köprülü kanyonun tüm güzelliklerini ayaklarınızın altına seren yolculuk köprüden geçerek 13 km sonra tepelerdeki Selge antik kentine ulaşır. Bir zamanlar manzarası, zambakları, şifalı bitkileri, geniş ormanları ve şarabıyla ünlü Selge, seyyahların ve tüccarların uğramadan edemedikleri bir kentmiş, Günümüzde de muhteşem manzarası ve kalıntıları sayesinde ziyaretçileri kendine çeken bir yer.

Selge ilk yerleşimin M. Ö. II. binin sonunda Doralar tarafından kurulduğunu söyler trafon ikinci yerleşim ise Rodoslular tarafından M.Ö.VII. Yüzyılın başlarında kurulmuş ilk para basan Pisidia kenti olma özelliğini taşıyan Selge’nin tarihine dair kesin bilgiydi M.Ö.V. yüzyıla ait bu sikkeler verir. İki agoraya sahip, ticarette aktif ve zengin bir kent olan Selge, Roma dönemi sonlarında ticari ilişkilerde az tercih edilir bir yer haline gelmiş, zayıflamış ve çökmüş.

Antik kent ten geriye kalanlar şimdiki altın kaya köyü yerleşimi ile iç içe geçmiş durumda. Kente varıldığında ilk dikkat çekenler, Selge’nin savaşçı halkının, kentlerini korumak için inşa ettiği surların ve sosyal ve kültürel hayatının merkezi tiyatronun kalıntılarıdır. Zeus tapınağı, agoralar, sütunlu cadde, hamam, sarnıçlar ve bazilikalar da Selge’nin diğer kalıntıları arasındadır.

 

 

Son Haberler

Antalya Manavgat Side Rent a Car Firması

Antalya Manavgat Side Rent a Car firması.  Antalya Manavgat ilçesi Side bölgesi otellerine arabaları ...

Devamını oku

Evrenseki rent a car

EVRENSEKİ RENT A CAR / ARAÇ KİRALAMA    Pamfilya rent a car olarak  Manavgat,ın Evrenseki tatil ...

Devamını oku

Boğazkent rent a car

 BOĞAZKENT RENT A CAR  / Pamfilya Rant A Car Boğazkent ve oteller bölgesinde Pamfilya rent a car  ...

Devamını oku

Antalya Manavgat Side Rent a Car

  MANAVGAT RENT A CAR Manavgat Oto Kiralama Yeni model dizel benzin yakıt seçenekleri ile manuel otomati...

Devamını oku

MANAVGAT RENT A CAR

MANAVGAT RENT A CAR manavgat full insurance rent a car, pamfilya manavgat ekonomik rent a car pamfilya manavgat otom...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.pamfilyarentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -