TRY  
Türkçe  

KADRİYE PAMFİLYA RENT A CAR

Yayınlanma Tarihi: 11/12/2018

KADRİYE PAMFİLYA RENT A CAR

Pamfilya rent a car olarak 2019 yılındada  kadriye bölgesinde rent a car faaliyetlerimize devam etmekteyiz. RENT A CAR  araçlarımız full kaskolu olup kaza yanınca sorun yaşamazsınız. Bünyemizde  DİZEL  ve BENZİNLİ  araçlarımız mevcut olup dilediğinizi kiralayabilirsiniz. Kalabalık  aileler için minibüs tarzı  8+1 kişilik otomobil  olarak geçen minibüslerimiz de mevcuttur.   Bu araçlardan kiralayabilmek için B grubu  ehliyet yeterlidir. Kadriye bölgesin benzin istasyonlarında araçlarımız mevcut olup egitimli personellerimiz haftanın her gününde siz müşterilerimize ARAÇ kiralaması yapmaktadır. KADRİYE  bölgesinden kiralamış olduğunuz araçları isterseniz ANTALYA HAVA LİMANINDAKİ ofislerimize teslim edebilirsiniz. Kiralamış olduğunuz araçları istwerseniz başka istasyonlarda bırakabilirsiniz

SİDE APOLLON TAPINAĞI

Mavi gökyüzüne saçılan beyaz bulutların uyumunu kıskandıracak şekilde ,bembeyaz mermer sütunlarıyla masmavi denize yaslanan APOLLON TAPINAĞI  ,antik side nin sütunlu caddesinin sonundaki meydanda mağrur bir edayla ihtişamını sergilemektedir.Güneşin oğlu apollon,a adanan tapınak sidenin seyrine doyum olmayan gün batımının renkleriyle büyüleyici güzelliğe bürünür.

Ticarette önemli yer edinen Antik sidenin limanının tanrılara emanet edildiğinin bir göstergesi olarak limanın yanı başında inşa edilmiş olan bu tapınaklara AY TANRISI MEN e adandığı düşünülen bir tapınak da eşlik etmektedir. Çünkü sideliler ATHENA ve APOLLON,dan önce  KYBELE  ve men,e tapıyorlardı.Hıristiyanlık döneminde ise bu kutsal alanda tapınaklar yerlerini bazilikalara ve kiliselere bırakmış. M.S.V.yüzyılda bir bazilika ,VIII. veya IX . yüzyılda da bir kilise inşa edilmiştir.

Side nin tanrıları Apollo ve Athena ,sidede basılan sikkeleride süslemiştir.ancak bu paralar üzerinde yalnız degillerdir.Kybelenin ve athenanın temsil ettiği bereketin ve yaşamın sembolü narda onlarla birliktedir.Nar aynı zamanda sidenin adıdır.içerisinde bu paralarında bulunduğu küçük büyük  bir çok antik kalıntı bize sidenin tarihi inançları ,kültürü ve günlük yaşamı hakkında çok değerli bilgiler vermektedir.

 

Son Haberler

Antalya Manavgat Side Rent a Car Firması

Antalya Manavgat Side Rent a Car firması.  Antalya Manavgat ilçesi Side bölgesi otellerine arabaları ...

Devamını oku

Evrenseki rent a car

EVRENSEKİ RENT A CAR / ARAÇ KİRALAMA    Pamfilya rent a car olarak  Manavgat,ın Evrenseki tatil ...

Devamını oku

Boğazkent rent a car

 BOĞAZKENT RENT A CAR  / Pamfilya Rant A Car Boğazkent ve oteller bölgesinde Pamfilya rent a car  ...

Devamını oku

Antalya Manavgat Side Rent a Car

  MANAVGAT RENT A CAR Manavgat Oto Kiralama Yeni model dizel benzin yakıt seçenekleri ile manuel otomati...

Devamını oku

MANAVGAT RENT A CAR

MANAVGAT RENT A CAR manavgat full insurance rent a car, pamfilya manavgat ekonomik rent a car pamfilya manavgat otom...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.pamfilyarentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -